Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen for xygie("Selskap", "vi", "oss" eller "vår"), beskriver hvordan og hvorfor vi kan samle inn, lagre, bruke og/eller dele ("behandle") informasjonen din når du bruker våre tjenester ("tjenester"), for eksempel når du:

  • Besøk nettstedet vårt på com, eller et hvilket som helst nettsted av oss som lenker til denne personvernerklæringen
  • Ta kontakt med oss ​​på andre relaterte måter – inkludert salg, markedsføring eller arrangementer

SPØRSMÅL ELLER BEKYMRINGER?
Å lese denne personvernerklæringen vil hjelpe deg å forstå dine personvernrettigheter og valg. Hvis du ikke er enig med våre retningslinjer og praksis, vennligst ikke bruk tjenestene våre. Hvis du fortsatt har spørsmål eller bekymringer, vennligst kontakt oss på vårt  støttesenter.

Dette sammendraget inneholder viktige punkter fra vår personvernerklæring, men du kan finne ut mer om alle disse emnene ved å bruke innholdsfortegnelsen nedenfor for å finne delen du leter etter.

HVILKEN PERSONOPPLYSNINGER BEHANDLER VI?
Når du besøker, bruker eller navigerer i tjenestene våre, kan vi behandle personlig informasjon avhengig av hvordan du samhandler med xygie og tjenestene, valgene du tar og produktene og funksjonene du bruker.

BEHANDLER VI NOEN SENSITIV PERSONLIG INFORMASJON?
Vi kan behandle sensitive personopplysninger når det er nødvendig med ditt samtykke eller som på annen måte er tillatt i henhold til gjeldende lov.

MOTTAR DU NOEN INFORMASJON FRA TREDJEPART?
Vi kan motta informasjon fra offentlige databaser, markedsføringspartnere, sosiale medieplattformer og andre eksterne kilder.

HVORDAN BEHANDLER DU INFORMASJONEN MIN?
Vi behandler informasjonen din for å tilby, forbedre og administrere tjenestene våre, kommunisere med deg, for sikkerhet og forebygging av svindel, og for å overholde loven. Vi kan også behandle opplysningene dine til andre formål med ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine kun når vi har en gyldig juridisk grunn til å gjøre det.

I HVILKE SITUASJONER OG MED HVILKE TYPER PARTER DELER VI PERSONOPPLYSNINGER?
Vi kan dele informasjon i spesifikke situasjoner og med spesifikke kategorier av tredjeparter.

HVORDAN OPPBEVARER VI INFORMASJONEN DIN SIKKER?
Vi har organisatoriske og tekniske prosesser og prosedyrer på plass for å beskytte personopplysningene dine. Imidlertid kan ingen elektronisk overføring over internett eller informasjonslagringsteknologi garanteres å være 100 % sikker, så vi kan ikke love eller garantere at hackere, nettkriminelle eller andre uautoriserte tredjeparter ikke vil være i stand til å beseire sikkerheten vår og feilaktig innsamling, tilgang , stjele eller endre informasjonen din.

HVA ER DINE RETTIGHETER?
Du har rett til å få tilgang til personopplysninger som tjenesten innehar, rette dem og slette dem.

HVORDAN UTFØR JEG RETTIGHETERNE?
Den enkleste måten å utøve dine rettigheter på er ved å kontakte oss. Vi vil vurdere og handle etter enhver forespørsel i samsvar med gjeldende databeskyttelseslover.